JALARAVITUBA – VASTUVÕTT HIIUMAAL

Hea meel on teatada, et võtan kliente vastu ka Hiiumaal. Tänaseks juba paar kuud rohkem, kui 1 aasta! Hiidlane on väga hea klient, kannatlik, rõõmsameelne, ei “virise” ega taha väga oma muret kurta ja ei karda ühtegi protseduuri 🙂 Lisaks on siin ilus, rahulik ja kodune. Siiamaani on kliente küllaga, kõik ei taha vastuvõtupäevadele äragi mahtuda! Kohal käin üldjuhul 1 kord kuus ja veedan oma kodusaarel tööd tehes 4-5 pikka päeva järjest. Olen väga tänulik, et saan oma abi (suve)hiidlastele pakkuda nii toredates ruumides, mis asuvad Kärdla kesklinnas, Kärdla Apteegi maja 1. korrusel ja lausa apteegi vastasruumis. Aadressiks Uus tn 3.

Hiiumaal on ka teine koht, kust mind leida võib. Nimelt tegelen jalaprobleemidega ka maailma kõige ilusamas väikesadamas Orjakus.

Üks saladus veel, tegelikult tulen ka heameelega Sinu juurde koju, kui Sul endal või Sinu lähedasel pole võimalik minu juurde tulla. Praktiseerin selle teenusega pea 3 aastat ja pean ütlema, et kliendid on väga tänulikud! Koos protseduuriga saad ka nõustatud, kaasa on võimalik soetada vajalikke tooteid, jalahooldusvahendeid, abivahendeid ja kinkekaarte. Kui minu toodetest ei piisa või ei leidu just Sulle seda õiget, siis saad astuda sisse vastasuksest ja oledki apteegis!

Kui Sul on mure, võta julgelt ühendust: helista tel. 58 103 222 või kirjuta mulle SMS, e-mail: reet@jalaravituba.ee, info@jalaravituba.ee, võta ühendust veebis www.jalaravituba.ee või kirjuta Facebooki sõnumitesse: jalaravituba.ee. Kui ma kohe telefonile ei vasta, siis ole mureta, lõpetan töö ja helistan Sulle kindlasti tagasi!

Ootan rõõmuga kõnet, kirja või küllakutset!

Päikest,

Reet JALARAVITOAST